Don't Miss
Home / Tag Archives: задршка

Tag Archives: задршка

Избори со задршка

                                       Денеска, кога читателите на Битолски весник ќе го имаат овој број во своите раце, пратениците во Собранието треба да донесат значајна одлука за народот, а тешка за себе, за распуштање на Парламентот.           Иако одлуката за распуштање на ...

Read More »