Don't Miss
Home / Tag Archives: Заев.Ремеснки

Tag Archives: Заев.Ремеснки

Кирацовски нов генерален секретар на СДСМ!?

 Нов генерален секретар на СДСМ најверојатно ќе биде Александар Кирацовски,  кој досега ја обавуваше функцијата  потпретседател на партијата. Според  пишувањето на Фокус, Кирацовски за генерален секретар на партијата ќе биде именува викендов,  кога Заев ќе го стокми својот тим на ...

Read More »