Home / Tag Archives: зафати

Tag Archives: зафати

Започна реконструкцијата на улицата „Бурса“

Градоначалникот на Општина Битола, Тони Коњановски, секретарот Борче Димитровски, координаторот на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на Општина Битола, Бојан Бојкоски, и претставници од општинската администрација, денес извршија увид на воведните активности за отпочнување на проектот за „Реконструкција на ...

Read More »

Се реконструира Медицинското училиште

Деновиве во СОУ „Д-р Јован Калаузи“ се одвиваат реконструктивни зафати, кои што треба да санираат низа затекнати состојби во оваа образовна институција, велат од општина Битола. Во соопштението од општината, понатаму се вели дека повеќе од една декада, во ова ...

Read More »