Home / Tag Archives: загуби

Tag Archives: загуби

Референдумите нема да го спасат ВМРО ДПМНЕ од пораз

„Ниту еден референдум за непосточеки прашања нема да го спаси ВМРО-ДПМНЕ од тешкиот пораз што ќе го снајде на локалните избори кога граѓаните ќе го казнат за досегашното криминално, расипничко и антидржавно функционирање“, стои во реакцијата на СДСМ на прес конференцијата ...

Read More »