Don't Miss
Home / Tag Archives: заменик

Tag Archives: заменик

Заменикот амбасадор на Германија во посета на Битола

Во прва работна посета на Општина Битола престојуваше заменик амбасадорот на Сојузна Република Германија во земјава, Ото Граф, при тоа остварувајќи средба со градоначалничката Наташа Петровска.На средбата, градоначалничката Петровска го запозна вискиот претставник на германската абасада со големиот број проекти ...

Read More »

Гоце Чакаровски, заменик министер за здравство

Битолскиот гинеколог, Гоце Чакаровски е  новиот заменик министер за здравство во Кабинетот на Владата на Зоран Заев. Чакаровски, кој работи како гинеколог во Клиничката болница во Битола, на оваа функција беше предложен од партијата на СДСМ,     Тој во изминатиот период ...

Read More »