Don't Miss
Home / Tag Archives: зараза

Tag Archives: зараза

Храмовите за лична молитва на верниците

Светиот Архијерејски Синод (САС) на МПЦ-ОА, уште еднаш ја истакнува потребата од продолжување на мерката за јавните собири, која прецизно го ограничува движењето и групирањето на луѓето, која ќе важи и за велигденските празници, сè со цел за да се ...

Read More »

Глувци ја предизвикале заразата на таткото и синот

Од Институтот за јавно здравство, во соработка со Комисијата за преносливи болести во рамките на Министерството за здравство, велат дека врз база на микро биолошките анализи, постои сомнеж дека станува збор за хеморагична треска Хантаан која ја предизвикала смртта на ...

Read More »