Home / Tag Archives: заразата

Tag Archives: заразата

(Само)дисциплината најдобар лек

Деновиве, кога како и целиот свет, и Македонија се соочува со опасната заразна болест – коронавирусот. И кога човечките жртви поради пандемијата, за жал, стануваат само статистички бројки, надлежните институции и Владата секој ден татковски нѐ повикуваат на почитување на ...

Read More »