Home / Tag Archives: збогум

Tag Archives: збогум

Наташа Петровска најави победа во првиот круг

Во преполнетата сала на хотелот Епинал, вечерва се одржа конвенција на кандидатката за градоначалник на Битола од СДСМ Наташа Петровска  и листата на кандидати за советници, предводена од Валентин Груевски. На конвенцијата пред присутните се обратија претседателот на Општинската организација ...

Read More »