Home / Tag Archives: здрава

Tag Archives: здрава

Еколошка акција “Дај свој придонес- засади дрво”

Во Општина Битола  се спроведува  втората фаза од акцијата “Дај свој придонес- засади дрво”  по иницијатива на  “Интерворкс”  во која се вклучија  локалната самоуправа, јавното претпријатие “Комуналец” и  неколку  битолски компании. Денеска,  на првиот ден на пролетта  во Градскиот парк ...

Read More »