Home / Tag Archives: здравстви

Tag Archives: здравстви

Се одложува пензионирањето на здравствените работници

Владата денеска донесе Уредба со која здравствените работници нема да може да заминуваат во пензија додека трае вонредната состојба. -На предлог на Министерството за здравство денеска Владата ја усвои и Уредбата за дополнување на Уредбата со законска сила за примена ...

Read More »