Home / Tag Archives: здрзвје

Tag Archives: здрзвје

Стивнува пандемијата

Министерството за здравство информира дека Институтот за јавно здравје денеска регистрирал 24 излекувани пациенти кои се лекувале во домашни услови. Петмина излекувани пациенти се евидентирани во Кочани, по четворица во Скопје и Дебар, по тројца во Штип, Прилеп и Тетово ...

Read More »