Don't Miss
Home / Tag Archives: зеко

Tag Archives: зеко

Ин мемориам:Зекман Ракиповски-Зеко

          Денеска на Мислиманските гробиша во Битола беше погребан познатиот битолски уметник и професор по уметност д-р Зекман Ракиповски – Зеко.           Зекман Ракиповски, кој во последно време живееше во Охрид, трагично го загуби животот на 60 годишна возраст, во ...

Read More »