Home / Tag Archives: земјоделска

Tag Archives: земјоделска

Тракторијада во општина Могила

Голем  саем  за земјоделство и тракторијада деновиве се одржа во општина Могила. Дваесет и пет фирми кои се занимаваат со  дистрибуција на механизација и друга земјоделска опрема, препарати за заштита и прихрана во земјоделското производство, како и компании кои даваат ...

Read More »

Тешка кражба на земјоделска аптека во Битола

Непознат сторител извршил тешка кражба и од земјоделска аптека во Битола успеал да украде 8.100 денари, земјоделски и ветеринарни лекови во вредност од околу 480.000 денари. Времето кога крадецот влегол во аптеката не се знае. Непознатиот сторител кражбата ја извршил ...

Read More »