Home / Tag Archives: жорге

Tag Archives: жорге

Иванов: Оваа година Македонија нова членка на НАТО

Очекуваме оваа година да ја добиеме конечно поканата и станеме членка на НАТО, рече претседателот Ѓорге Иванов, кој денеска, придружуван од началникот на Генерал-штабот на АРМ, Васко Ѓурчиновски, ги посети припадниците на АРМ во касарната „Чеде Филипоски -Даме“ во Кичево. ...

Read More »