Home / Tag Archives: Златко

Tag Archives: Златко

Златко Ќурчиевски директор на РЕК “Битола”

Управниот Oдбор на АД Електрани на Северна Македонија (ЕСМ) го назначи Златко Ќурчиевски за директор на РЕК “Битола“.  Ќурчиевски на оваа позиција доаѓа од местото директор за производство во РЕК “Битола“. Златко Ќурчиевски е дипломиран електроинженер, кој во комбинатот работи ...

Read More »

“ЗА НЕД ДО” повторно го “ освои “ Солун

Академијата за боречки вештини “ЗА НЕД ДО” на 6-тиот интернационален  и 10-тиот традиционален сегрчки шампионат во боречки вештини “Мигдониа” 2017-та кои се одржаа во Солун и овој пат постигнаа огромен успех. Македонскиот тим, составен од 21 натпреварувач, кои се натпреваруваа ...

Read More »

Помина времето на ВМРО ДПМНЕ на лаги и манипулации

Изминаа 3 мандати на Талески и ДПМНЕ во Битола, а пред нивното заминување  ни оставаат раскопани улици кои во период од цели 12 години не успеале да ги направат.  Добро ги паметиме изјавите на Талески дека после неговиот мандат нема ...

Read More »