Home / Tag Archives: зло

Tag Archives: зло

Крајно време е да се пронајдеме себе во себеси

                   -Во секое искушение што не снаоѓа, ние треба да ја пронаоѓаме Божјата семилостива промисла за нас и да го исползуваме тоа испитание за сечие добро. Нашиот народ честопати повторува една преубава изрека: „Секое зло за добро”. Ова не се ...

Read More »