Home / Tag Archives: зонско

Tag Archives: зонско

Стартуваше зонското паркирање во третата зона

Неколку месеци по воведувањето на зонско паркирање во Битола, деновиве стартуваше зонското паркирање во третата зона. Фирмата “Стентон паркинзи”, која стопанисува со паркинг-просторот во Битола, деновиве ги постави таблите за наплата на паркирањето во третата зона. Според ценовникот за паркирање ...

Read More »