Home / Tag Archives: Зоран. крај

Tag Archives: Зоран. крај

Ципрас: Преговорите за спорот се ближат кон крајот

По три часа откако почна средбата меѓу македонскиот и грчкиот премиер, Зоран Заев и Алексис Ципрас, тие сега даваат заедничка изјава. -Балканот помина многу поради национализмот. Потребно е да има агенда на соработка и развој. Би правеле исчекор напред за ...

Read More »