Home / Tag Archives: Зоран Ставрески

Tag Archives: Зоран Ставрески

Ставрески: Заев изнесува селективни разговори

Ништо од она што Зоран Заев денеска го зборуваше, не е дел од реалноста. Слушнавме замена на тези и селективни разговори, надвор од вистинскиот контекст, рече попладнево вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески, коментирајќи ја последната „бомба“ на СДСМ. ...

Read More »