Don't Miss
Home / Градска хроника / 15 години на Ариес Травел

15 години на Ариес Травел

Ариес Травел го одбележа 15 годишниот јубилеј од своето постоење. Туристичка агенција од Битола која за сиот овој период остана и продолжува да е една од најуспешните национални туристички агенции.Лидер во понудата на аранжмани,со врвна услуга. Настанот е организиран во во кафе бар Бурбон со поддршка на интернет маркетинг агенцијата Нова Солутионс од Битола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*