Don't Miss
Home / Tag Archives: Јован Митрески

Tag Archives: Јован Митрески

Јован Митрески од Битола: Да не дозволиме ВМРО-ДПМНЕ да ја уништува иднината на нашите деца

Не случајно завршниот митинг, митингот со кој го завршуваме дваесетдневниот карван во Петтата изборна единица е овде во Битола, во градот на конзулите, во градот кој отсекогаш бил носител на прогресот, во градот кој секогаш сакал да оди напред, да ...

Read More »