Don't Miss
Home / Tag Archives: Јовески

Tag Archives: Јовески

ЗНМ бара повлекување на обвинението против Кежаровски

Предметот на новинарот Томислав Кежаровски, нападот врз телевизиската екипа на ТВ21 и можните точки на соработка меѓу Обвинителството и новинарите биле теми на разговор на денешната средба на претставници на Здружението на новинарите на Македонија со државниот јавен обвинител, Љубомир ...

Read More »