Home / Tag Archives: адот

Tag Archives: адот

Да Го чувствуваш Бога значи да се чувствуваш бесмртен

Специјално за Битолски весник: Киро Кипроски „На смртта празнуваме умртвување”, пее на Велигден Црквата Христова, „на адот разрушување, на друг вечен живот – почеток”. Бог му подари на човекот неискажлива радост, поразувајќи ја причината за сите негови таги и несреки ...

Read More »