Home / Tag Archives: амин

Tag Archives: амин

Талески му се оддолжи на својот пријател Сашо Огненовски

Последните денови се крена многу прашина околу наградата 4 Номеври за животно дело. По одлуката на Комисијата за доделување на наградата на Трајко Огненовски во текот на изборната кампања, од страна на Општината излегоа со информација дека со доделувањето на ...

Read More »

ВМРО ДПМНЕ се возеше на сметка на учениците!?

Со заминувањето на  Владимир Талески од градоначалничката функција во општинската администрација луѓето ја отворија душата. Од луѓе блиски до кабинетот на Талески денеска во редакцијата на Битолски весник бевме информирани дека кога станува збор за “бесплатниот “превоз  за учениците тој ...

Read More »