Don't Miss
Home / Tag Archives: Аневски

Tag Archives: Аневски

Аневски: Оставката ја поднесов од лични причини

На денешната седница поднесов оставка од функцијата претседател на Советот на јавни обвинители од лични и семејни причини, изјави денеска Петар Аневски кој беше шеф на Советот. – В четврток членовите на Советот ќе одлучуваат по мојата оставка. Дали ќе ...

Read More »

Претседателот на Советот на јавни обвинители, Петар Аневски си поднесе оставка

Претседателот на Советот на јавни обвинители, Петар Аневски, денес поднесе оставка од функцијата. Аневски предмалку изјави дека се повлекува од функцијата од лични и семејни причини. Тој не образложи повеќе детали за ваквата одлука, но вели дека тоа нема никаква ...

Read More »