Don't Miss
Home / Tag Archives: апарати

Tag Archives: апарати

ЕЛЕМ донираше пречистувачи за воздух

АД ЕЛЕМ денеска донираше прочистувачи за воздух за неколку градинки и училишта во Скопје, Битола, Новаци и Кичево и болничка опрема за Клиничкиот центар во Битола во висина од 40.000 евра. Парите, како што истакна генералниот директор Драган Миновски, се обезбедени ...

Read More »

Милошоски: За набавка на медицински апарати предвидени се 33 милиони евра

Во програмата на коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО­-ДПМНЕ предвидени се вкупно 33 милиони евра за набавка на најсовремени медицински апарати и опрема за здравствените установи низ Македонија, изјави Антонио Милошоски, носител на кандидатската листа во Петтата изборна единица. ...

Read More »

Сигурни ПП апарати и хидранти во објектите во Општина Карпош

Согласно предвидената Програма на Одделението за заштита и спасување при Општина Карпош, денеска се вршеше сервис на ПП апарати и хидранти.   Испитувањето и сервисирањето на апаратите се врши еднаш годишно во општинските бараки, детските градинки, училиштата и урбаните заедници, ...

Read More »