Home / Tag Archives: авто-камп

Tag Archives: авто-камп

На 1 јули во авто-кампот Крани:Големо отворање со бендот “Куку леле“

  В петок на 1 јули ќе се случи големото отворање на авто-кампот Крани, а гостите ќе ги забавува бендот “Куку леле“. Покрај реновираниот дел од летната бавча на гостите на располагање ќе им биде и ресторанот, летниот шанк на ...

Read More »