Home / Tag Archives: Базен

Tag Archives: Базен

Почна изградбата на затворен пливачки базен

Денеска во Битола, во присуство на голем број спортисти и спортски работници беше поставен камен темелникот за изградба на затворен пливачки базен, кој ќе чини 43 милиони денари, средства кои ги обезбеди локалната самоуправа, Агенцијата за млади и спорт и ...

Read More »

Битола добива базен

Во Битола во наредниот период ќе почне да се гради пливачки базен. Ваква одлука донесе Владата, која на последната седница донесе одлука во Македонија да с еградат вкупно 14 базени за што ке бидат издвоени над 30 милиони денари. Во ...

Read More »