Home / Uncategorized / Битола добива базен

Битола добива базен

Во Битола во наредниот период ќе почне да се гради пливачки базен.

Ваква одлука донесе Владата, која на последната седница донесе одлука во Македонија да с еградат вкупно 14 базени за што ке бидат издвоени над 30 милиони денари.

Во наредниот перид локалната самоуправа треба само да одреди локација каде што ке се гради базенот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*