Don't Miss
Home / Tag Archives: бегалци

Tag Archives: бегалци

Ципрас ги отпиша децата бегалци од Егејска Македонија

Остри критики до Комунистичката партија на Грција, поради актуелната позиција против  Договорот од Преспа испрати грчкиот премер во неговиот говор во Парламент и ги потсети на нивната историја, јави дописничката на МИА од Атина. -Не сакам да се осврнам ниту ...

Read More »

Лажни вести на ДПМНЕ за мигрантите

Денешната прес конференција   е   за   кандидатот   за   градоначалник-пратеникот Зоран Илиоски и раководството на ДПМНЕ. Потенцираме, за пратеникот и раководството на ДПМНЕ, но не и нивните членови, бидејќи тие, како и сите ние во Битола, не веруваат во лажните вести за ...

Read More »