Home / Tag Archives: берза

Tag Archives: берза

Директорот Огнен го купува Епинал

Само извесно време по смртта на сопственикот на Епинал, Ристо Пеев, членот на Одборот на директори, Огнен Циговски на македонската берза купи акции од УТП “ Македонија “ Огнен Циговски, кој во изминатиот период беше прв човек на Маврово и ...

Read More »