Don't Miss
Home / Tag Archives: бесплатен превоз

Tag Archives: бесплатен превоз

Се проширува истрагата за бесплатниот превоз

Иако првото рочиште за бесплатниот превоз веќе е закажано сепак според извори на порталот на Битолски весник деновиве се вршат нови истраги во битолските основни и средни училишта за бесплатниот превоз. Оваа истрага за превозот деновиве еинтезвирана, велат нашите извори.

Read More »