Home / Tag Archives: Бетон

Tag Archives: Бетон

Четири и пол години затвор за директорот на “ Бетон“,Томислав Стефовски

Првиот човек на градежната компанија “Бетон“ Битола, која до стечајот вработуваше над 600 градежни работници, Томислав Стефовски, ќе треба да одлежи 4,5 години затвор и да плати 4.000 евра судски трошоци за судскиот процес што се водеше против него. Ваквата ...

Read More »

Четири и пол години затвор за директорот на “ Бетон“ Томислав Стефовски

Првиот човек  на градежната компанија “ Бетон “ Битола, Томислав Стефовски ќе  треба  да одлежи 4,5 години затвор и да плати 4.000 евра судски трошоци за судскиот процес. Ваквата пресуда ја донесе Основниот суд во Битола по завршувањето на судскиот ...

Read More »