Home / Tag Archives: билборд

Tag Archives: билборд

Билборд на градското шеталиште за “Чкембарите“

Во пресрет на 30 роденден  на навивачката група „Чкембари“, општина Битола и јавното претпријатие  “Комуналец“  изработија билборд кој го означува собирното место на навивачите, а истовремено и поддршка што во континуитет  ја добива  навивачката група  од  битолската локална самоуправа. Билбордот ...

Read More »