Don't Miss
Home / Tag Archives: БИРН

Tag Archives: БИРН

БИРН:Талески во третиот мандат потрошил по 154 евра на секој битолчанец!

Според истражувањето на БИРН  во третиот мандат на градоначалникот  Владимир Талески за изградба на капитални објекти потрошил по 154 евра по глава на жител. Во отчетот на градоначалникот стои дека од предвидените 135 проекти се реализирани над 500 проекти, но ...

Read More »