Don't Miss
Home / Tag Archives: Битола војната

Tag Archives: Битола војната

Задоцнета памет

Деновиве бевме сведоци како светот слави 100 години од крајот на Првата светска војна. Речиси на целата земјина топка во неделата на 11 ноември жителите на планетата земја, а посебно во Европа, го прославуваа денот на крајот на воените  страдања ...

Read More »