Home / Tag Archives: блиски

Tag Archives: блиски

Блиски членови на покојниот битолчанец позитивни на коронавирусот

                             Според здравстевниот билтен на Министерството за здравство во Битола  во изминатото деноноќие  регистрирани се две лица позитивни на коронавирусот.           Двајцата новозаболени од  ковид 19,  според  информацијата од Министерството  за здравство  се членови на потесното семејство на 63 ...

Read More »

Паника кај соработниците на Талески

По објавувањето на имињата кои добиле високи суми на пари за “Бит фест“ кај партнерите  на Талески кои години со ред добиваа најмногу пари од програмата за култура, владее вистинска паника. Имено според извори на порталот на Битолски весник кој ...

Read More »