Home / Tag Archives: Борче Петковски

Tag Archives: Борче Петковски

Функционерот на СДСМ Петковски бил погоден од заскитан куршум на оддалеченост од 1,2 километри

Функционерот на СДСМ од Битола, Борче Петковски, не бил цел на планиран вооружен напад со политичка заднина, туку бил погоден во ногата од заскитан куршум. Ова го наговестуваат резулатите од вештачењето на проектилот што пред Велигден го погоди во нога ...

Read More »