Home / Tag Archives: Буре

Tag Archives: Буре

Отворен вино бар “ Буре “

Синоќа во Битола, свечено беше отворен новиот вино бар “Буре” кој се наоѓа во зградата “Магнолија” на истоимениот плоштад во Битола. Вино барот “Буре” е прв локал од ваков тип во Битола, а гостите покрај тоа што ќе можат да ...

Read More »