Home / Tag Archives: чартер. летови

Tag Archives: чартер. летови

Владата организира чартер летови

Владатa на Република Северна Македонија објави Јавен повик за организирање на авионски превоз за државјаните на Република Северна Македонија во странство кои сакаат да се вратат во земјата (https://vlada.mk/node/20714).Предмет на овој јавен повик е организирање авионски превоз за пренесување на ...

Read More »