Home / Tag Archives: чесен

Tag Archives: чесен

Чесност на дело: Битолчанец пронашол и вратил поголема сума пари

СВР-Битола денеска соопшти и јавно му честиташе за постапката на битолчанец кој во текот на вчерашниот ден пронашол, пријавил и вратил поголема сума парични средства. Магадалена Димитровска, советник за односи со јавност во СВР-Битола, информираше дека во текот на вчерашниот ...

Read More »