Home / Tag Archives: Деца на сонцето

Tag Archives: Деца на сонцето

Вечерва започнуваат проекциите на филмот “Деца на сонцето“ во 3Д киното

Од вечерва во 3Д киното на Центарот за култура- Битола започнуваат проекциите на приказната за љубовта „Дeца на сонцето ” македонскиот игран филм што беше премиерно  прикажан на свеченото зaтворaње на Филмскиот фестивал “Браќа Манаки“. Проекциите на филмот “Деца на ...

Read More »