Home / Tag Archives: Џипси

Tag Archives: Џипси

Организаторот пресече: Концертот на Смајко на Хераклеја

    Организаторот на концертот на групата Њујорк Џипси Олл Стар, по многу размислување а во договор со бендот, Исмаил Лумановски и градоначалничката на Битола Наташа Петровска одлучи концертот да  и покрај проименливото време да се одржи на Хераклеја како ...

Read More »