Home / Tag Archives: дланки

Tag Archives: дланки

Премиеру Идризово е “Хилтон “ во однос на Шутка

Во врска со условите  кои владеат во македонските затвори со писмо од Германија се јави новинарот Томислав Кежаровски. Во писмото Кежаровски меѓу другото пишува. Господине Зоран Заев, Ги поздравувам Вашите настојувања да се подобрат условите во затворот во „Идризово“ и ...

Read More »