Don't Miss
Home / Tag Archives: должина

Tag Archives: должина

Реконструкција на 10 краци во должина од над два километри во Горно Оризари

Градоначалникот на Општина Битола, Тони Коњановски, секретарот Борче Димитровски и претставници од општинската администрација, извршија увид на работните активности во Горно Оризари, каде се врши реконструкција на 10 краци, со вкупна должина над 2 километри. Проектот за реконструкција, покрај нов ...

Read More »