Don't Miss
Home / Tag Archives: Драголав

Tag Archives: Драголав

Почина популарниот Шеки

Денес во Србија почина еден од легендите на југословенскиот фудбал Драгослав Шекуларац. Популарниот Шеки по рајко Митик беше втората ѕвезда на Црвена Звезда. Тој ке остане запамтен како невиден дриблер и по неговиот немирен дух. За Југолсавија одигра 41 натпревар. ...

Read More »