Don't Miss
Home / Uncategorized / Почина популарниот Шеки

Почина популарниот Шеки

Денес во Србија почина еден од легендите на југословенскиот фудбал Драгослав Шекуларац.

Популарниот Шеки по рајко Митик беше втората ѕвезда на Црвена Звезда. Тој ке остане запамтен како невиден дриблер и по неговиот немирен дух. За Југолсавија одигра 41 натпревар.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*