Home / Tag Archives: Драгош

Tag Archives: Драгош

Битолското село Драгош со нов асфалт

Во битолското село Драгош се направи санирање на патната инфраструктура, поврзување на патот од селото и негово поврзување со главниот пат во должина од 1700 метри, а ќе следува и корекција на селските патишта. -Со патот во Драгош се заокружува ...

Read More »