Don't Miss
Home / Tag Archives: Дума

Tag Archives: Дума

Дума по кусо двоумење ги врати парите и поднесе оставка

Членовите на Државната изборна комисија од СДСМ Виолета Дума и Игор Милев утрово поднесоа оставки на оваа функција и ги вратија парите, бонусите, во буџетот.  Во изјавата за медиумите  Дума рече: „Го направивме она што ни налага нашата совест и ...

Read More »