Don't Miss
Home / Uncategorized / Дума по кусо двоумење ги врати парите и поднесе оставка

Дума по кусо двоумење ги врати парите и поднесе оставка

Членовите на Државната изборна комисија од СДСМ Виолета Дума и Игор Милев утрово поднесоа оставки на оваа функција и ги вратија парите, бонусите, во буџетот.

 Во изјавата за медиумите  Дума рече:

„Го направивме она што ни налага нашата совест и морал“, вели Дума.

Дума и Милев поднеле барање за престанок на функцијата членови на ДИК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*